Videotuotanto

Videotuotanto

Ammattimaiset webvideot edullisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Anna yrityksellesi kasvot videolla

Videoiden käyttö yleistyy hurjaa vauhtia yrityksien markkinoinnissa. Erityisesti PK-yrityksille YouTube-videot ja digitaalinen videokuvaus ovat tasoittaneet pelikentän ja demokratisoineet tavoittavuuden ja näyttävät sisällöt. Enää videoiden käyttö ei vaadi kymmenien ja satojen tuhansien eurojen budjetteja, vaan lyhyitä ja merkityksellisiä haastatteluvideoita, minidokkareita, sketsejä ja promootiovideoita voidaan tuottaa hyvin pienin kustannuksin, jopa yhden hengen tuotantotiimeissä.

Video on myös yksi vaikuttavimmista viestintäkeinoista. Kasvoton blogiteksti ei välitä yrityksesi intohimoa, osaamista ja tekemisen meininkiä lähellekään sillä tasolla, millä yksinkertainen lyhyt video siirtää tuon tunteen katselijan ulottuville. Tämän takia usein sosiaalisen median videomarkkinointiin ja viestintään kohdistettu budjetti maksaa itsensä takaisin tehokkaammin, kuin esimerkiksi haja-ammuntana ostettu printtimedia.

Ota siis merkittävä askel - kerro asiasi videolla!

Mitä se maksaa?

Tuotan videoita pääosin yhden miehen ryhmänä. Tarvittaessa projekteihin osallistuu toki myös tuotantoapulaisia sekä kumppaneitani graafisen suunnittelun ja websisällöntuotannon saralta, mutta pääosin pienenä pidetty tuotantoryhmä takaa kilpailukykyiset hinnat ja matalat kiinteät kustannukset lähes projektista riippumatta.

Minuuttihinnoittelu ei ole mielestäni mahdollista, eikä se ole reilua kumpaakaan osapuolta (varsinkaan asiakasta) kohtaan. 1 minuutin pituiseen webvideoon voi kulua tuotannossa aikaa 1 työpäivästä aina 1 työviikkoon, riippuen projektin luonteesta, haastateltavien määrästä, raakamateriaalin määrästä, tarvittavan vuokrakaluston määrästä, muista kuluista ja niin edelleen.

Tämän takia ennen tarjouksen antamista suunnitellaan projektin tavoitteet ja pääpiirteet yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen annan tarjouksena könttäsumman, jonka yli projektin kustannukset eivät mene. Mahdollisesti tuo summa voi jopa alittua, mutta yllättäviä kustannuksia ei tule missään tapauksessa.