Leikkaus & editointi

Leikkaus & editointi

Valmiit videotuotteet omasta materiaalistasi leikattuna ja viimeisteltynä.

Ei resursseja tai osaamista leikkaukseen? Ei hätää.

Onko sinulla mahdollisuus taltioida sisältöä (esimerkiksi viikottainen yritysvideoblogi), mutta ei resursseja tai osaamista videoiden leikkaukseen ja viimeistelyyn lopulliseen julkaistavaan muotoon? Ei hätää. Leikkaan videon kuin videon alusta loppuun joustavasti, nopeasti ja ammattitaidolla.

Sinun vastuullesi jää vain toimittaa materiaali ja Message Map - tekniikkaa hyödyntäen käydä kanssani läpi, mikä lopputuotteen viestinnällinen sanoma on (noin 30 min). Tämän pohjalta saan nopeasti toimitettua valmiin videon kommentointia varten.

Isompi projekti vailla leikkaajaa?

Ohjaan ja leikkaan kaupallisten töideni lisäksi myös itsenäisiä dokumenttielokuvia ja muita sekalaisia, enimmäkseen ei-fiktiivisiä projekteja. Vahvuuteni on kerronnallisessa dialogin leikkaamisessa, pitkien narratiivien rakentamisessa, visuaalisen kerronnan integroimisessa leikkaukseen ja yleisesti ottaen dokumentaarin leikkauksessa. Fiktion puolella olen kiinnostunut lähinnä komedian ja sketsiviihteen leikkauksesta.

Mikäli sinulla on oma elokuvaprojekti tai sarja esituotantovaiheessa ja rahoitus leikkaajan palkkaamiseen olemassa, niin ota yhteyttä ja keskustellaan projektistasi tarkemmin. Yhteystietoni löydät Yhteystiedot -sivulta. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

KYSY TARJOUS


Mitä tämä kustantaa?

Laskutan työstä todellisten työtuntien mukaan. Hinta määräytyy aina raakamateriaalin määrän, leikkaustyön laajuuden, työn vaativuuden ja muiden vaadittavien toimenpiteiden mukaan. Tarkan tarjouksen saat ottamalla yhteyttä tarkemman projektikuvauksen kanssa. Ohessa kuitenkin suuntaa-antavaa hintaesimerkkiä.

Hintaesimerkkejä:

1. Toimitan tunnin verran raakaa haastattelumateriaalia, jotka haluan editoitavan 3-4 lyhyeksi ja informatiiviseksi videosisällöksi.

Tarvittavat työtunnit: Aloituspalaveri (sisällön tavoitteiden määrittely, ydinsanomien muodostus) 1h, Materiaaliin läpikatsominen ja käytettäviin osuuksiin syventyminen 2h, leikkaustyö ja viimeistely: 5-12h, kommenttikierros 1h, korjaukset kommenttien perusteella 1h.

Yhteensä: 10-17 tuntia. Hinta noin 650-1105 € + ALV

2. Kuvaamme viikottaisen videoblogin johon haluamme perusleikkauksen, firman logot, viimeistellyt värimäärittelyt ja julkaisun youtube-kanavallemme

Tarvittavat työtunnit: Aloituspalaveri (sisällön tavoitteiden määrittely, ydinsanomien muodostus) 1h, Uudelleenkäytettävien materiaalien luonti (intro ja outrovideot, splashscreenit) 3-5h, leikkaustyö ja viimeistely per video: 1,5h, kommenttikierros ja korjaukset 0,5h.

Ensimmäinen video: 390-520 €. Jatkovideot 130€/video + ALV.

Esimerkkejä leikkaustyöstäni